פייסבוק לצורך זיווג

  • י"ח אלול התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב. אני כבר למעלה מ-5 שנים ללא פייסבוק בעיקר בגלל הדת (אני בת ולא רוצה להכשיל). האם ניתן לפתוח פייסבוק לצורך מציאת זיווג? כמובן עם תמונות צנועות בלבד. במידה וכן, מה מוגדר צנוע? רק פנים או שניתן להעלות תמונות מלאות בלבוש צנוע? תודה מעומק הלב.

תשובה

שלום וברכה

לא חשוב שבחורה יראת שמיים כמותך רוצה בחורים מהפיסבוק שמסתכלים בנשים חופשי.

אציע להירשם אצלינו באתר שבע ברכות ובעז"ה תזכי לזיווג הגון ירא שמיים ללא צורך בהעמדתך למכירה בראש כל חוצות.

בהצלחה,