שאל את הרב - כללי

הרב מרדכי אליהו צמח בן מזל טוב.

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד אם אפשר שכל אחד שרואה את ההודעה יקרא מזמור תהילים אחד לפחות לרפואת הרב מרדכי אליהו צמח בן מזל טוב שהקב"ה ישלח לו רפואה שלמה בתוך שאר חולי עמו ישראל....תזכו למצוות

תשובה

אין לנו מושג עד כמה דורינו זקוקים כמו אויר לנשימה למציאותו של הרב מרדכי אליהו בעולם. הרב קדוש וטהור, ויד ושם לו בעולמות העליונים כידוע ומפורסם, מגדולי המכוונים בעולם, שכל הליכותיו על פי דרכי הקבלה והמסורה.

אנא מכם בני ישראל הורידו כנחל דמעה על רפואת הרב שהקב"ה ישלח את דברו לרפאו במהרה בימינו.

אחד מרבבות תלמידיו