שאל את הרב - כללי

הוספת שם

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב! שמי שרה שם אימי טטיאנה ונולדתי ב27051991 שלחתי לך כבר שאלה בקשר לשמי. כוונתי היא לא לשנות את שמי אלה להוסיף לי שם... אשמח לדעת אילו שמות נוספים יכולים להתאים לי כיוון שחברי מכנים אותי בשם נוסף והוא שרי ולכן אני רוצה לדעת אם שם זה מתאים לי shery כלומר ששמי יהיה שרה שרי. תודה וסליחה

תשובה

שלום לך

שוב שמך יכול להישאר שרה ולהתכנות שרי כך גם נקראת בתי שרה ואנו מכנים אותה שרי, ואין צורך להוסיף את השם שרי באופן רשמי.

בברכה - בנימין שמואלי