שאל את הרב - כללי

נושא 10 הספרות אצל האדם

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

ראיתי הרצאה בנושא היצרה אצילות עשייה וכו שם מדובר שישי עולם למעלה של 10 ספרות שמקביל לאדם. אחד המקומות באדם שמקבילה לעולם הזה נמצא בברית קודש שאלתי מה על הנשים ומי שהוא אינו יהודי תודההה

תשובה

האשה מסמלת כולה את ספירת המלכות מראשה ועד רגליה. [עם כי גם במלכות עצמה ישנן חלוקה של ספירות, ויש לה מקבילה למידת היסוד, כמובן].

בהצלחה - מנשה ישראל