חינוך ילדים

הדרכה בבני עקיבא

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני רוצה לשאול עד כמה חשוב הנושא הזה שמדריכים בגילאי 17 מדריכים ילדים קטנים אם אני חושבת שמתאים לי העניין של לחנך אולי אני עדין צעירה מידי או שעדיף ללמוד מיניסיון האים זה טוב ומה אם העניין של המעורב אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש!

תשובה

שלום וברכה

בעוד שלשאלה הראשונה התשובה היא חיובית ויש לך לקפוץ למים ולנסות להשפיע כפי יכולתך ללמוד וללמד ולנסות להשפיע על צעירות ממך ללכת בדרך טובים, אבל ענין המעורב אין לו שום היתר ואין לך להדריך במקום מעורב אלא בסניף לא מעורב או באירגוני נוער אחרים שאפשר להדריך כפי ההלכה. בברכה - בנימין שמואלי