בין המצרים ושלום בית דחוף

  • כ"ז תמוז התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בחורה מסורתית נשואה לבעלי איש חילוני .לאחרונה מחליף עבודה וברשותו 7 ימי חופש בתקופת בין המצרים,הוא רוצה שנצא עם הילד למלון בחול. היה לנו פיצוץ מאוד גדול בנושא כי אני לא הייתי מוכנה לנסוע בימים אלו. חשוב לי לציין ששנינו עובדים מאוד קשה ולא יהיה לו עוד חופש הרבה זמן. בסופו של דבר אנחנו נוסעים ואיני בלב שלם מצד אחד ומצד שני זה שלום בית. אשמח לעצתך בנושא. בברכה. גאיה

תשובה

שלום וברכה

את יכולה לנוסע ברוגע והעיקר שתשמרי שם על הכשרות ועל השבת ואין חשש לנוסע לחופשה סולידית בימים אלו.

בהצלחה,