שאל את הרב - כללי

עבודה ופרנסה

  • ז' תמוז התשע"ה

שאלה

שלום..אני אילה בת 28 וחצי.למדתי תואר ראשון בסטטיסטיקה ומידענות וחיפשתי בתחום זה עבודה אך לצערי לא מצאתי.אחר כך לדתי תעודת הוראה לגיל הרך ועבדתי שנה כגננת משלימה בסטא'ז ולצערי לא עברתי את הסטא'ז ואמרו לי שלא חושבים שמתאים לי להיות גננת ,אחר כך עבדתי כמתרגלת עוזרת לתלמידים מתקשים בבתי ספר (עבדתי בזה כמה שנים)ואז המליצו לי וחשבתי לעשות תעודת הוראה במתמטיקה לחטיבת ביניים כי אני טובה במתמטיקה ויודעת ללמד,רק לפעמים אני מפחדת וחוששת כי מבחינת משמעת קצת קשה כי היום הילדים לא קל ללמד אותם ואז החלטתי ללמוד ואני באמצע הלימודים אבל מחפשת במקביל עבודה לשנה הבאה בתחום הוראה או כגננת או מורה או מילוי מקום אבל לא ממש מוצאת ואני צריכה כסף כי אין לי משכוררת טובה ואני נשואה ורק בעלי עובד וקשה כך לחיות.רציתי להתייעץ איתך מה אפשר לעשות.כי אני מרגישה שלא ממש הולך לי בתחום העבודה ומציאת עבודה ופרנסה וקצת קשה לי.אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

בשלב זה קחי כל עבודה מזדמנת אפילו קופאית וכדו' ותשתדלי כל זמן לפקוח עיניים ולהצעי את עצמך לעבודה מתאימה יותר ובעז"ה ה' ישלח לך פרנסה בריווח.

בהצלחה,