ההורים שלי רבים בינהם

  • כ"ג סיון התשע"ה

שאלה

ההורים שלי בגיל 60-62 רבים כל הזמן ומשתפים אותי ואת אישתי בריב, וזה נהיה בלתי נסבל ,מה ניתן לעשות?

תשובה

שלום וברכה

להתפלל שהשלום ישוב לשרור ביניהם. אין הרבה מה לעשות כילדים יש לנסות לערב דודים - אחי ההורים שישי להם השפעה על ההורים ולנסות ולשפר את המצב בעז"ה לשנעם ללכת לעזרה מקצועית שתסייע להם לעבור את משבר הגיל הזה בקלות בעז"ה.