האם זה גזל להשתמש במדבקות שהתלוננתי שלא תקינות וקיבלתי תמורתן אחרות

  • י"ז סיון התשע"ה

שאלה

שלום רב, רכשתי מדבקות למוצרים שאני מוכרת, אולם המדבקות שקיבלתי הן לא טובות לשימוש.הוחזר לי הכסף ונשארו אצלי המדבקות. חלק מהם (אולי 20-10% מהכל)ניתנות לשימוש. האם שימוש בהם יחשב גזל, ועדיף לזרוק את כל החבילה (500 יח')? תודה רבה, תבורכו.

תשובה

שלום וברכה

תתקשרי לחברה ותאמרי להם שמצאת בין המבדקות כמה מדבקות טובות ולשאול מה רוצים לעושת. האם הם רוצים לקבל בחזרה ושהם ישלחו שליח. או שהם נותנים רשות לזרוק לאשפה ואז תוכלי להשתמש בהם ללא חשש.

בבכה,

בנימין משמואלי