שאל את הרב - כללי

אין לי זיווג ואין לי פנסה ואני בודדה הרבה זמן כבר!

  • ח' סיון התשע"ה

שאלה

שלום לכם: אני בת 43 עוד מעט בחודש אוגוסט ועדיין רווקה ובודדה ויתומה משני הורים ואני ואין לי עבודה כבר ארבעה חודשים רצופים וסבלתי ואני ממשיכה לסבול מאלימות מהמשפחה ומחוצה לה וסובלת גם ככה בחיים ועם כל זה שהוספתי שם בהמלצת הרב זמיר כוהן ועם כל זה שבגיל 33 החלפתי מזוזות ועשו לי תיקון כללי של הרב שלומה ועקנין מישיבת רחל אימנו בירושליים שלקחו הוא והפקידות שלו לי סתם כסף 500 שקל אולם מצבי נשאר כמו שהוא והשתנה אפילו לרעה הייתי אומרת וגם אני אוכלת בחיים האלה רק מרורים והחיים בכלל לא מחייכים אלי!! ואבא היה נוהג להכות אותי ולצעוק עלי ולהעליב אותי ואמא גם נהגה לצעוק עלי ואחותי ואחי דודים ובני דודים משפילים מנדים ודוחים ומחרימים אותי וגם שאין לי איפה לעשות חגים ושבתות אלא שאני נמצאת בין ארבעה קירות! ואין לי בן זוג ולא פרנסה כלל!! שלכם המיואשת מהחיים: עידית פנינה

תשובה

לכבוד השואלת,

מאד קשה לשמוע על מצבך.

כדי לעזור לך רציתי לדעת, האם יש דבר אחד בחיים שיש לך כן הנאה ממנו? ומהי?

רב נחום