שלום בית וכשרות

  • א' סיון התשע"ה

שאלה

שלום רב. רוצה לשאול את הרב , אני מתחזקת , מנסה לשמור שבת. הפסקתי לנסוע בשבת , אך בעלי עדיין לא . חבר מעבודה של בעלי הזמין אותנו ביום ראשון שזהו חג שבועות עליו הביתה. החבר גוי ולא שומר כשרות כלל. איך להסביר לבעלי שאני לא רוצה לנסוע מתאמי כשרות וגם זה חג . איך לעשות זאת שבעלי יבין אותי ולא יכעס . מה לעשות ???????

תשובה

שלום לך בת ישראל היקרה

מצטער מאוד שלא ענינו לך בזמן. עקב עומס על המערכת לא ראינו את שאלתך ואיתך הסליחה.

נקווה לעמוד לשירותך בפעמים הבאות במהירות האפשרית.

בהצלחה,