יחסי שכנים

  • ט' אייר התשע"ה

שאלה

אנחנו בונים 2 חדרים נוספים בביתינו ולצערינו הרב והשכנים מתחתינו מאוד סובלים אנו מנסים לבוא לקראתם אך בלתי אפשרי הדבר,תוך כדי עבודה נוצרה נזילה ורטיבות אצלם רצינו לשלוח פועל לתקן אך האשה מסרבת להכניס עובדים אליה הביתה, אח"כ נוצר סדק בקיר והם באים אלינו בטענות מתקשרים ללא הרף שאנו הורסים להם את הבית, אנו רוצים לתקן את הכל אך האישה לא רוצה שיכנסו פועלים....מה עושים ?הם אף איימו שיזמינו משטרה נשמח לעיצה,תבורכו מפי עליון על כל פועליכם!

תשובה

שלום וברכה

אני מקווה שאת בונה ברישיון. כאשר היא תזמין משטרה תגידי למשטרה שאת רוצה לתקן והם לא מרשים.

מאחר ואת מוכנה לתקן מיידית כל נזק והם משום מה מסרבים, את פטורה מכל נזק.