חלום על שיניים שנשברו

  • י"ד שבט התשע"ה

שאלה

שלום לכבוד הרב, יש לי שאלה שכבר הרבה זמן אני חושבת עלייה אבל אני תמיד פחדתי לשאול בגלל התשובה שאני יקבל כבר כמה פעמים קרה לי בתקופה האחרונה שאני חולמת על שיניים עכשיו חשוב לי להדגיש שבדרך כלל אני לא זוכרת ברור חלומות ואלו את החלום הנל זכרתי אותו בפרופרוט חלמתי שאני מבקרת את אחותי שגרה מחוץ לעיר שלנו ואז איכשהוא גם חברה שלי באה ואז אני והיא ראינו שם סרט לא בבית של אחותי. ואז באמצע הסרט היה קטע כזה שהפילו מהתיקרה אבן ועקרו לכל הצופים את השיניים ואני זוכרת שזה היה מספר מסויים אבל עכשיו אני כבר לא זוכרת אבל אני זוכרת שעוד הייתה שן שהיא רק התנדנדה והיא לא נפלה ,חלמתי עוד כמה פעמים על שיניים חוץ מהחלום הזה אבל רק אותו אני זוכרת עכשיו לא הייתי באה לשאול על החלום הזה אילולא קראתי מקודם בספר שעל חלום כזה מישהו לא עלינו צריך למות וצריך לבוא חולי זה ממש הבהיל אותי והייתי שמחה לקבל מענה על גוף החלום ועל מה שקראתי . תודה רבה לכל הצוות היקר!!!

תשובה

שלום וברכה

כתבו במשנה בררוה סימן רפח שלבחורה רווקה אין לזה כל משעמעות של מוות וחלומות שווא ידברו.