הנחת תפילין בסוכות ובפסח

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

לאחרונה רכשתי תפילין חדשות אחרי ששנים לא היו לי (וכמעט ולא הנחתי (אולי פעם או פעמים ברחוב או בביקור אצל רב קדוש בעירי). מתי אסור להניח תפילין? (אני יודע שבשבת, ובכיפור ( אני זוכר את הסדר, יד, ראש, וסוגרים את היד. אבל לא את הזמנים בהם אסור. תודה.

תשובה

שלום וברכה

בנוסף לכל התאריכים שמנית, אין מניחים בראש השנה וכן בסוכות ובפסח ובשמחת תורה.