נסיעה בפסח למען שלום בית

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שבוע טוב כבוד הרב האם בשביל לשמור על שלום בית אני יכולה לנסוע בערב חג הפסח שיוצא השנה בערב שבת כמו שהרב מבין יש לי בעיה.אני זקוקה לתשובתך... בברכה ותודה א מ

תשובה

שלום וברכה

אסור בהחלט חס ושלום אל תתפתי לכך. תנסי לנסוע ביום שישי ולמצוא מקום ללינה בליל שבת - ליל הסדר עד מוצ"ש.

בלילה גדול וקדוש זה - יום שהוציא אותנו הקב"ה ממצרים ובחר בנו להיות לעם סגולה, איך ניתן להמרות את רצון בוראינו ועוד בדבר חמור שכזה.

היי חזקה וה' יהיה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.