הסרטת נשים רוקדות בחתונה, בעיה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לרב שלום ראיתי תגובה של הרב לשאלה האם מותר לאשה לרקוד בחתונה מתועדת והרב ענה שמותר כי ´היא לא אחראית על הרצון של גברים לחטוא´ מדוע יש כאן חטא ואם יש למה מסריטים חתונות? כי המשפחה הקרובה הרי תצפה בוידאו וכנראה שיהיו שם גם גברים או אפילו החתן בעצמו

תשובה

שלום וברכה

עצם ההסרטה אכן לא ראויה. מי שישאל האם ראוי להסריט, התשובה תהיה שלילית.

החטא הוא שגברים מביטים בנשים ובריקודי נשים, אין כל ספק שאף החתן עצמו אסור לו לצפות בהסרטה.