איך יכול להיות שמרן הרב עובדיה לא יזכה לראות את המשיח?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

יש לי שאלה שמטרידה אותי מאז לכתו של גדול הדור מרן עובדיה יוסף זקוצלל"ה, איך יכול להיות שאם הוא שהוא היה ענק בזכויות ובמצוות והתורה שלו תונחל לאינסוף דורות, לא זכה לראות עין בעין עם כולנו את משיח צדקנו, מי אנחנו הקטנים, הדלים, המפוצצים וטעונים בחטאים, שנזכה??? איך יכול להיות? מה אנחנו ראויים יותר ממנו??? קשה לי להאמין...

תשובה

שלום וברכה

המשיח שיבוא במהרהב ימינו יבוא בזכות מצוותיו הרבים של מרן ושאר גדולי צדייק הדורות.

נניח שצריך מליארד מצוות לפני ביאת המשיח הרי שמרן מילא את רוב הצורך ועלינו רק להשלים מעט את החוסר ונזכה מהרה לביאת משיח צדקינו.