איזה עוף ובשר רצוי לאכול?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב בביתי איזה עוף ובשר רצוי לאכול? לאכול עוף ובשר חלק או בכשרות בד״ץ בית יוסף , אבא שלי משגיח כשרות,, כיום אחרי שנישאתי לבעלי , התבשרתי כי עלינו לאכול רק חלק של עטרה , האם זה משהו שהוא חייב או שאפשרי לאכול בד״ץ ? כי בעלי טוען שיש רבנים שטוענים שבשר רגיל או שהם לא כשרים או שהמשגיחים מעלימים עין ולפעמים זה טרפה ואי אפשר באמת לדעת מה קורה עם זה

תשובה

שלוםוברכה

לא כל כך הבנתי. בד"ץ שכותב שהבשר חלק אף לפי שיטת הבית יוסף ניתן לאכול ללא כל חשש. כשרות רגילה של הרבנות אינה מיועדת למקפידים על כשרת מהודרת.

אם יש צורך בהבהרה נוספת אשמח לענות.