שקר בראיון עבודה מתוך רצון להצליח?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד בעבר עבדתי במקום מסוים ועזבתי לפני חודשיים ורשום בקורות חיים שעדיין עובדת שם, למרות שהיום אני כבר במקום אחר .... השקר יצא מפאת זאת שיראו בעין רעה לכאורה שעבדתי יחסית שתי עבודות בזמן קצר. (למעשה היום עובדת אך לא במקום שמצוין בקורות חיים, ודיווחתי על המקום לפני הנוכחי כביכול שאני מתכוונת לעזוב אותו ושם כבר עזבתי לפני חודשיים ) איך עושה תיקון על זה, מתחרטת בכל ליבי על המעשה הזה. בעלי, מתכוון לתת חי שקלים בבית כנסת, קראתי תפילה על תשובה בעניין. מתכוונת לשנות בקורות חיים ( את המשפט "עדיין עובדת") האם זה מספיק מבחינת התיקון בעניין? לתשובתך אודה. תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

אם אף אחד לא קיבל אותך לעבודה על סמך שקר זה די בתשובה שלימה ולנהוג כפי שכתבת.

בברכה