תרומה לארגון הידברות מכספי מעשר

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב, בהלכות מעשרות אני ראיתי שכתוב שחייב לתת לעניים ו/או ללומדי תורה בלבד! ובמידת האפשר גם להשיא יתומים ואלמנות. ושום דבר מעבר לכך. תרומה לאירגון הידברות המבורך, היא תרומה לתחזוק האתר, לשיעורי תורה, לעלוני שבת, לכל מיני דברים שהם לא בגדר - עניים/לימוד תורה. איך אפשר לתרום להידברות מכספי מעשר ?? תודה אדיר

תשובה

שלום וברכה

תרומה לצורך זיכוי הרבים וללימוד תורה יכולה להיות ממעשר ללא כל פיקפוק.