מדוע מכסים את הראש?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה, ב 3 שנים אחרונות התחזקתי בכיסוי ראש, אבל ה´ שולך שליחים , ויש אחת שכל הזמן מנדנדת לי שזה לא מהתורה וזה משהו שרבנים אומרים, וגם למה ה´ נתן לך שיער? שתכסי אותו? או מה ההבדל בין שיער פאה לשיער שלך למה לכסות שיער בשיער, ועוד ששיער פאה יותר יפה? הכיסוי ראש מושך אז דווקא זה מכשיל וגורם לגברים להסתכל..אם שיער אישה ערווה - שצריך להתבייש להראותו למה רווקות לא מכסות? ?? תעזרו לאותה חילוניה שכל כך מפריעה לה הכיסוי ראש שלי , אולי תוכלו לחדש ולהסביר אחת ולתמיד למה אישה נשואה צריכה לכסות את הראש? ואיפה זה רשום בתורה עם פרשנות..כי אני לא הצלחתי להסביר לה...

תשובה

שלום וברכה

ראשית אלו לא שליחי ה' אלא שליחי היצר הרע המנסים להפיל אותך מדרכך הטובה.

<

אשמח לסייע לך עוד.