לגבי מקום עבודה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אם למשל אני עובד במקום עבודה ובמקום העבודה הזה יש 2 שותפים אחד מהשותפים נותן לי גיבוי מלא לעשות מה שאני רוצה כולל אמר לי לקחת מה שאני רוצה לאכול (בלי לשלם) . יש קשר מאוד הדוק וטוב בין בני השותפים אבל בדרך כלל רק שותף אחד נמצא שם (השותף שנתן לי את האישור לעשות הכלל ממש כאילו זה המקום שלי ) השתוף השני נמצא במקום אחר האם כשאני לקוח דברים לאכול וכו אני עובר על איסור מסוים?

תשובה

שלום וברכה

כל זמן שלא ידוע לך שהשותף מתנגד לכך שתאכל במקום, אין כל בעיה.