קרה לי נס, האם לומר הגומל?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום היום כמעט נדרסתי במעבר חצייה וב״ה הכל בסדר, האם אני צריכה לעשות משהו על שלא קרה לי כלום? ואם אני יכולה לתרום סכום כסף כמו 20 שקלים או משהו כזה ולהגיד שהתרומה הזאת זה על כך שלא קרה לי כלום? תודה רבה ושבת שלום

תשובה

שלום וברכה

יש להודות לה' בכל לב על שזכית לניצלת מהתאונה וכן יפה מאוד לתרום את הסכום שציינת לצדקה כאות תודה לבורא עולם ואם תוכלי תאמרי בשבת את תפילת נשמת כל חי.. אין לומר הגומל.