האם כדאי לבדוק בנומרולוגיה אם זה הזיווג הנכון?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, אני בת 19, לפני כפחות משנה היה לי חבר במשך 3 שנים, מאד אהבתי אותו, למרות שלא הסתדרנו כל כך והיינו רבים הרבה. היום אני מרגישה שזה היה קצת פיספוס, ושיכלתי להלחם על זה. היום שנינו אוהבים אחד את השניה ומחוברים, אבל זה נהרס. האם יש דרך לבדוק זאת ע"י נומרולוגיה, פתיחה בספר וכ´ו? לפני כשנתיים, אבא שלי בירר אצל רב והוא אמר לו שאנחנו לא מתאימים, האם דבר כזה יכול להשתנות? גם אנחנו מאוד השתננו באופי.. תמיד אמרו לי לעשות מה שאני מרגישה לנכון, אבל זה יותר מזה, אני רוצה לדעת, האם זה הדבר הנכון. אודה לכם אם תחזירו לי תשובה בהקדם, תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה,

לא הבנתי את פרטי שאלתך, נא הבהירי את עצמך שוב.

אני יענה לך באופן כללי, על השאלה איך אפשר לדעת מי הבן זוג של האדם?

אין לסמוך על התאמת שמות, מה שאת קורה לזה נומרולוגיה. היו הרבה מעשים, שכמה באבות אמרו לבני זוג שאינם מתאימים, ושאלו רבנים אמיתיים, כגון, הרב בן ציון אבא שאול זצ"ל, והרב עובדיה יוסף שליט"א, ואמרו להם שלא להתחשב בזה. הם שמעו לרבנים והתחתנו, והיום הם חיים באושר ובעושר, יש להם ילדים בריאים והם שמחים בהם.

יש רק לסמוך על השכל והרגש, אם על פי הבדיקות שעשית הוא בחור טוב ומתאים לך, וגם יש בינכם רגש חיובי (קליק), זה הסימן שהוא הבן זוג שלך משמיים.

בהצלחה,
מנשה בן פורת