שימוש אישי בציוד במקום העבודה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בעל תשובה ולפני מס´ חודשים עבדתי במפעל, לפני שלושה חודשים עזבתי את המקום, כשעבדתי לפעמים הייתי חורג מעט מזמן ההפסקה, לפעמים מדבר בטלפון, ומשתדל להחזיר את הזמן בעבודה. בנוסף יש לי תעודה של נסיעות חופשיות באגד ולא ביקשתי החזרי נסיעות מהעבודה למרות שיכלתי? האם זה מתקזז? מה עלי לעשות ?

תשובה

שלום וברכה

לפי הנראה מדובר בדברים שרוב המעסיקים אינם מקפידים על כך.

ממידת חסידות עדיף בכל זאת לשלוח להם מכתב תודה על העבודה ולבקש סליחה אם היה מקרה שלא נהגת איתן כשורה.