חברה לא באה לנחם, איך אתגבר?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

חברה 30שנה, לא באה לנחם. להבדיל, במשמות היא מלוה אותי, אך כשישבתי שבעה והיא לא באה לנחם, והיא גרה במרחק הליכה, זה מאד אכזב אותי. כיצד אתגבר?קשה לי מאד לדבר אתה כאילו כלום לא קרה.

תשובה

שלום וברכה

מצווה מן התורה שתשאלי אותה מה קרה שלא באת לנחם? חכיתי לך כל השבעה היית חסרה לי. היא תענה לך והדברים ילובנו ויסודרו ותשובו להיות אוהבים כמקדם.