שלום לגבי עבודה על קופה ומשקל

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רציתי לדעת מה לעשות במקרה שאני עובד במקום שחלק מהמוצרים שם הם במשקל... לדוגמה יש מוצרים ש100 גרם עולה 3 שקל ומוצרים ש100 גרם עולה 3.5 וכו.... מה עושים במצב שלקוח מערבב את אותם מוצרים בשקית משקל אחת לפי ההוראה שקבלתי מבעל העסק לעשות לפי המחיר הגובה האם זה נכון? ומה אפשר לעשות אם לפעמים יש לקחת ולא שמים לב שמשקל לא מאופס או דברים כאלה יכול להיות תקלות מהמצב הזה אפילו בכמה גרמים ....מה צריך לעשות במצבים כאלה ?

תשובה

שלום וברכה

חובה לומר לקוח שיש כאן שני מחירים ואם הוא רוצה שיפריד ואם לאו תיאלץ לגבות את המחיר הגבוה יותר.

גם כאן חובה לבדוק לפני כל שקילה שהמשקל מאופס או לתלות פתק ששיגאות מי יבין ואם יש טעות לא מכוונת של כמה גרמים לכאן או לכאן אתם מבקשים מחילה מראש.