אחרית הימים,גאולה-מתי?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב, השאלה שלי היא בנוגע לשנים האחרונות שרואים שמצב האנשים בעולם ובארץ הולך ומחמיר כלומר בנים רוצחים את אחיהם,אבות אונסים את בנותיהן, מה יותר חמור מזה,האם לא הגענו לשלב שכבר מישהו צריך לעצור את ההתדרדרות הנוראה של בני האדם האחד כלפי השני?האם זה יגיע למצב שכבר לא נסבול את עצמנו? רק היום התבשרנו על רצח ושוד באזור הדרום ואנשים חפים מפשע שילמו על כך בחייהם, האם הסוף קרב? כי לפי התחושה שלי ואני מאמינה שכולם חשים כך עומדים להגיע עלינו ימים קשים מאוד ורק התפילות יעזרו לנו. תודה.

תשובה

שלום וברכה

מסכים עם כבודו בכל מילה!

אין ברירה אלא לחזור למקורות של עם ישראל הלא היא תורת ישראל. כך נזכה בעז"ה לירידה בפשיעה ולביאת שמיח צדקינו.

בברכה,

בנימין שמואל