הקפדה על גרביים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני לומדת באולפנה שבה הרוב המוחלט של הבנות הוללך ללא גרביים (חוץ מבודדות). גם בסביבה שבה אני גרה אין נהוג ללכת עם גרביים. מאז שאני קטנה אני הולכת עם גרביים, ורציתי לדעת אם עליי להמשיך לעשות זאת? (אני הולכת עם גרביי ניילון שהם מעט שקופות, אבל ניתן להבחין בהם מייד ולזהות שזה לא הרגליים שלי. האם יש בעייתיות גם בזה?) תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

תמשיכי להקפיד בזה. אשרייך שאת נוהגת כראוי לבת ישראל כשרה. זכותך עצומה ביותר כאשר רוב החברה שמסביבך לא מקפידה על כך ונוהגת כראוי.

ראוי להחמיר יותר במידת היכולת בעניין הגרביים שיהיה צנוע יותר.

בהערכה רבה,