שידוכין- בת 35 רווקה מה ניתן לעשות?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד כבעלת תשובה בת 35, אני מוצאת את נושא השידוכין מאוד לא פשוט...בחורים רווקים בגיל זה לעיתים בררנים מאוד , חלקם ירודים מבחינה רוחנית. בחורים איכותיים בגיל זה, נחטפים מהר גם ע"י בנות חרדיות מבית. ויש כמובן- גרושים , אלמנים, עם ילדים שזה מוסיף מורכבות רגשית לקשר ... מה אפשר לעשות?אנא עצה ותושייה

תשובה

שלום וברכה

יש לזכור שבורא עולם הוא המזווג זיווגים לכל אחד. הבורא לא שוכח מאף אחד ואינו צריך עצות מאיתנו ובבוא היום הזיווג יימצא.

  אנו מחוייבים לעשות השתדלות כדי למצוא את זיווגינו כפי שאנו מחויייבם לעשות השתדלות בכל דבר. ההשתדלות לזיווג היא על ידי רישום באתר כדוגמת אתר הידברות > וכן להתקשר לשדכנים ושדכניות ולשמוע מהם הצעות זיווג. כאשר את עושה השתדלות ראויה הקב"ה יזמין לך את זיוגך ברגע המתאים לך . ושוב לא לשכוח שהבורא הוא המזווג זיווגים ואת הזיווג שלך, הוא שומר לך.