קושי לאחר נישואי חברות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרבאני בחורה בת 23 לא נשואה,רוב החברות שלי כבר נשואות.אני מרגישה שאני מקפידה על חלק מהן בגלל שעכשיו שטוב להם אין ביננו שום קשר.אני יודעת שאישה נשואה עסוקה בבנית הבית שלה אבל אני חושבת שגם לא יפה לבעוט באנשים שהיו איתך רק כי עכשיו טוב לך.כל אחת מהם שהתחתנה אני שמחה בשבילה מכל הלב,אבל כואב לי לראות שלא באמת אכפת להם ממני. תודה רבה

תשובה

שלום  וברכה

אקווה שכבר זכית למצוא את זיווגך.

בכל מקרה יש לדעת שמיד לאחר החתונה אין מקום רגשית בלב לאף אחד. הלב עסוק כולו בנישואין ובבניית הקשר. רק לאחר כשנה, חוזרים לחבירות הקודמות. אני מניח שאת יכולה לראות את זה בפועל.

בברכה לבשורות טובות במהרה.