נישואים שניים עם רווק

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, אני גרושה צעירה מאוד לאחר פחות מחמישה חודשים בפועל, הגירושין לא היו באשמתי. יש בחור אחד שאני מכירה אותו מאז שהוא ילד, וכשהינו ילדים היינו מדברים שנתחתן, הם עברו לחול והקשר איתו נותק, אומנם טסתי אליהם לחול בגיל 11 ושוב פעם דברנו כאילו נתחתן ושוב פעם נותק הקשר, אך תמיד נשאר לי רגש אליו, ועדיין כשאני רואה או שומעת עליו הרגש שלי מתעורר בי, לפני שהתארסתי בראשונה רציתי שננסה לצאת אך הוא היה עדיין צעיר וההורים שלי ניסו להניע אותי שהוא לא מתאים לי, אך עברה שנה + ואני הספקתי להתחתן ולהתגרש, בעלי לשעבר היה חבר של הבחור ואותו בחור ידע עם מי יש לי עסק ועל מי נפלתי, גם נעזרנו בו לפני הגירושין, עכשיו העלתי שוב את ההצעה לצאת איתו וההורים שלי ושלו התלהבו מהרעיון, אמו שאלה אותו והוא רק אמר שבאופן עקרוני זה לא מתאים ולא מקובל שהור רווק שרק עתה התחיל לשמוע הצעות יצא עם גרושה, ולא עצם העיניין לצאת איתי, ולי עדיין נשאר הרצון לנסות לצאת איתו, האם יש עניין לחכות ולנסות שוב בשלב מאוחר יותר ולהסתמך על הרגש שלי אליו(למרות שעדיין אני לא בטוחה שאכן אנחנו מתאימים) או לעזוב את העניין, ולא להסתמך על הרגשות שלי אליו? יישר כח

תשובה

שלום וברכה

אם הוא לא רוצה לצאת איתך לא כדאי להמתין לו, המשיכי בדרכך ונסי למצוא זיווג הגון משורש נשמתך, אם הוא אכן שלך הוא בסוף יהיה זיווגך אבל לא כדאי להמתין לשווא.