הכרות עם גויה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אתר הידברות הקדוש והיקר. יש לי שאלה קשה הפניתי גם לרבנים ועוד לא קיבלתי מענה לצערי ואני תקוע בדחק לצערי. אני מחפש הרבה זמן אחרי זיווג ולצערי הרב ביקשתי ממישהי בפייס עם רק בתור טובה היא תאכל לעזור כי אני מתכוון להיכנס לשידוכים לא פחות ולא יותר אחרי יומיים אני מקבל הודעה מבחורה ומוצא את עצמי כמעט נשבה בקסמה עכשיו לצערי הרב רב היא גויה ואני פוחד מאוד להמשיך לדבר איתה וכולי רועד על המחשבה הזו הצעתי לה להתגייר ועד עכשיו לא חזרה עליי האם להמשיך ליצור איתה קשר אם אתה לא תוכל לענות אולי תפנה את השאלה לרבך .מודה לך מאוד על ההקשבה יעקב היקר. מצטער עם יש קצת חוסר טאקט .

תשובה

שלום וברכה

אל תמשיך איתה חלילה. תתנתק ממנה ובזכות זה תזכה לזיווג. זה ניסיון שאם תעמוד בו בגבורה תזכה בזכות זה לזיווג הגון.