פתיחת עסק חדש

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בסד אני עובדת בביה"ס ערבי ששייך למוסד יהודי שממנו אני מתפרנסת לאחרונה חשבתי לפתוח עסק בביתי למכירת שמלות צנועות בעקבות המצב המעורער ביני לבין המנהל רציתי לדעת האם אפשר לבדוק אם העסק יצליח ? או שלא לדאוג ולהאמין שבורא עולם יסדר את הכל לטובה בע"ה . אשמח אם כבודו יענה לי בשאלת ההתלבטות.שבוע טוב

תשובה

שלום וברכה

בדיקה אם העסק אמור להצליח או לא, יש לעשות אך ורק מול מומחה - יועץ עסקי שיתן לך את התשובה המקצועית לכך. אם היועץ ימצא שיש מקום להרוויח בעסק זה, הרי זה השתדלות ראויה לפרנסה והקב"ה ישלח לך בעז"ה ברכה והצלחה בכל מעשי ידייך ותזכי להתפרנס בשפע ובקלות.

בהצלחה,