איך אפשר לסמוך על השיחטה לאחר המקרה שקרה בתנובה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני בעלת תשובה קראתי רבות על עניין אכילת הבשר ועניין התיקון שבשחיטה כשרה וכו , איך אני יכולה לדעת אחרי המקרה עם תנובה שאכן השחיטה נעשית כהלכה , כי הרי ברור שבנוסף להתעללות הנוראית שהיתה שם הייה גם שוחט שנתן כשרות לבשר הנ"ל לא ? ואיפה הוא הייה כשכל זה התרחש ?

תשובה

שלום וברכה

השוחט לא עובד ברפת אלא רק במשחטה. מרגע שמגיעה הפרה אל השוחט הוא יקפיד על השחיטה כהלכה ועל כל שאר ההלכות.