זיווג שלושה זיווגים מוביל לגן עדן

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, מה המקור לכך שהמזווג שלושה זיווגים יקבל גן עדן? ואם חלילה אדם חטא, וזיווג שלושה זיווגים, האם בכל זאת יקבל גן עדן? בברכה ובתודה מראש, הדס

תשובה

שלום וברכה

על כל מצוה שהאדם עושה הוא מקבל גן עדן וכל שכן על מצוה גדולה של שידוך. לא ידוע לי על הבטחה מיוחדת של מי שמזווג כמה זיוגים.

כל אדם שזכאי עקב מעשיו הטובים ללכת לגן עדן הרי שאם יש לו גם כן חטאים, הוא ייענש ראשית על כל החטאים ולאח רמכן יוכל להנות מזיו השכינה.