תיקון לזוג שחטא בנידה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

האישה היתה אמורה לטבול ביום ראשון עקב בעיות שלום בית לא הלכה לטבול וקרה שהיום חטאו בחטא. האם היא צריכה לטבול ומתי.. ואם יש איזשהו נוסחת כפרה בשבילה. אשמח לתשובה מהירה בשבילה תודה.

תשובה

שלום וברכה

חובה לטבול כבר היום לאחר חפיפה כראוי. הכפרה הטובה ביותר לקבל על עצמם לשמור את כל הלכות הנידה כראוי מכאן ואילך ולימוד מחודש של כל ההלכות של הלכות נידה ולקיימם. זוהי הכפרה הראויה. מלבד זאת, כדי למרק את העוון, יש להקפיד מהיום ואילך על כבוד שבת ושמירת שבת על כל הפרטיה ודקדודיה יכופר העוון לגמרי.