נישואין לחייל בצהל

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום יש לי מישהי היום הצעתי לה נישואים והיא הסכימה מה אני צריך לעשות עכשו אני חייל בצה"ל ורציתי לדעת תשובה מפי הרב בבקשה אם הרב יכול לענות לי על השאלה

תשובה

שלום וברכה

מזל טוב וה` יעזור שזיווגך יעלה יפה ותזכה להקים בית נאמן בישראל. ועתה יש לך ללמוד את הלכות הטהרה אתה ובת זוגך, לדעת את האסור ואת המותר ואת הדרך המוצלחת לחיי זוגיות מושלמים עפ"י התורה ובדרך הנכונה. ולקבוע מועד לנישואין הקרוב ביותר ולהינשא בשעה טובה ומוצלחת.

עליכם לגשת לרבנות ולהוציא תעודת רוקות ולבקש להירשם להינשא. אם הינך צריך הכוונה ללימוד הלכות הטהרה וכן הכוונה נוספת לכל ענין שהוא. אשמח לכוונך וכן את בת זוגך.

הרבה הרבה הצלחה ושתרבה השמחה בביתכם - בנימין שמואלי