יש איסור לדבר עם בנים?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום. אני בת 15, ויש לי כמה ידידים. אני שומרת נגיעה. ועם הבנים, אני מדברת בעיקר בכל מה שקשור בדת, ובקודש.. אנחנו לא מדברים על דברים לא חשובים.השיחות איתם המון פעמים מחזקות אותי, וזה רק גורם לי להאמין יותר בה`, וללכת יותר צנוע.. ולאחרונה אמרו לי שאסור לי בכלל לדבר עם בנים, וגם לא דברי קודש. ואני רוצה לדעת למה.. תודה.

תשובה

שלום וברכה

אין לפתח קשרי חברה עם בנים ומותר לדבר באופן אקראי עם בנים. קשרי החברה עם בנים עלולים להביא לידי חטא וחובה להימנע מכך. מיצאי חברה טוב השל בנות ולמדיאיתם את כל מה שנדרש לך, אם הינך רוצה חברותא טלפונית ללימוד כל ענין שהוא אשמח לסדר לך חברותא שכזאת.

הרבה הצלחה - בנימין שמואלי