קבלת זיווג

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, אני בת 27 ואין לי בן זוג... הייתי צריכה להתחתן ב151107 וזה לא נעשה ועדיין אין לי הסבר מדוע. עם כל מי שאני מתחילה קשר לא ידוע למה אחרי תקופה ארוכה אנו נפרדים וללא סיבה. האם קיים תפילה או סגולה לקבלת זיווג הגון או משהו שאני אמורה לעשות כי כל הרבנים שהיתי אמרו לי דברים שונים ואני כבר מיואשת... תעזרו לי בבקשה, תודה

תשובה

שלום וברכה

כשזיווג לא הולך יש להתפלל אל ה`. וכן לפשפש במעשיו שמא פגע באדם אחר פגיעה קשה דבר הגורם לעיתים קרובות לעיכוב הצלחת האדם. אם אכן פגעת באדם מסויים יש לבקש את סליחתו ובכך תזכי לישועה.

כמו כן מומלץ מאוד לעשות התרת קללות. אם תשלחי לי את שמך אתפלל עלייך בכותל המערבי.

בברכה - בנימין שמואלי