התרגשות...????

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום. לפני כשנתיים, ביום כיפור, בזמן הנעילה. עליתי להתפלל בבי"הכ (אני לא מומחית גדולה בתפילות- אך , אתה יודע עוקבת אחר הכתוב בעזרת הנשים המתפללות), כך אני עושה כמידי כיפור. השונה הפעם היה..זה כשתקעו בשופר ושהוציאו את ספר התורה - התפללתי בכל הכוח (לנושאים שלי..)ולפתע החלו דמעות מעיני והתחלתי לבכות. הסתכלתי על אמא שלי-אמא שלי הסתכלה עלי. לא הבנו מה קרה לי.אח"כ שוב הראו שוב את ספר התורה וזה שוב קרה לי..שאלתי את אמא שלי: מעניין מה קרה לי. למה בכיתי. היא אומרת לי כנראה התרגשות. אבל כל שנה אני מתפללת בנעילה וזה לא קרה. ידוע לך על דבר כזה שמעת אולי על מקרה כזה או שבאמת זוהי סתם התרגשות

תשובה

שלום וברכה

היה לנשמתך הארה מיוחדת באותה שנה ולכן היה לך התרגשות גדולה כל כך. הדברים שכיחים וזכית לדבר מיוחד ולהארה מהשמים, כנראה עקב תפילתך מעומק הלב התחברת לבורא באמת. המשיכי להתפלל מעומק ליבך, ולהתחזק ככל האפשר, ותרגישה מחוברת לבורא עולם תמיד. וה` יעזור שכל תפילותייך יתקבלו במהרה, ותקבלי את כל השפע ממרומים.

בברכה - בנימין שמואלי