האם לחשוש בשידוך מהעבר של הבחור?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה שידכו לי בחור טוב אך הוא סיפר לי על עברו והוא לא היה טוב הוא בחור חרדי מיבית שירד וחזר שוב עכשיו הוא ניראה בחור טוב אם מידות טובות אך נישאר לא כמה כתמים מהעבר כמו סלנג דיבור וכד" אני חוששת שהעבר ישפיע על העתיד האם כבחורה חרדית עלי ליחס לזה חשיבות או להסתכל רק על מה שהוא עכשיו

תשובה

שלום וברכה

אם הוא אכן חזר לדרך הישרה, והוא כיום ירא שמיים אמיתי, אין לך כלל לחשוש מהדבר, להיפך הוא כבר מחושל יותר ולא יעשה שוב שטויות. וחובה עלייך לברר אצל חברתו הקרובה, את התנהגותו היום יומית, , ואם הוא מתנהג כשורה, אין לך לדאוג כלל.

בהצלחה - בנימין שמואלי