איך להמנע למכעוס על האשה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום,איך לעשות שלום בית אני כל הזמן מבקר את האישה ועצבני בבית,שמעתי הרצאות ועשיתי נסיונות להרגע ולא הצלחתי לשפר כלום,בד"כ האישה היא הטייפ שקודח אבל אצלי זה הפוך,טני כל הזמן קודח ורותח,די נמאס לי וכמובן לאשתי מה עושים אגב עם 2 ילדים בן בגיל 3.5 ובת בגיל 1.5 ,תודה מראש יניב.

תשובה

שלום וברכה

אין כאן בעיה בשלום בית, יש פה בעיה רצינית במידותיך, מומלץ לך ללמוד להתגבר על כעסך, והמלאכה לא ליום ולא ליומיים, לאט לאט תתגבר על הכעס קודם שעה ביום ולאחר תקופה תרחיב את זה לשעתים, וכן על זה הדרך.

ותבקש מאשתך שיתוף פעולה ושתיזור לך להתגבר על הקושי של הכעס שלך. וראה באתרינו את ההראצאות על הכעס שיעזרו לך מאוד, הקש בחיפוש כעס ויצאו לך שמונה סרטים מצויינים על הנושא.

בהצלחה - בנימין שמואלי