כיצד להשכין שלום בין שני אחים?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב קודם כל תודה על תמיכתכם. לחברה שלי יש שני בנים אחד בן 21 והשני 22. הם כבר הרבה שנים ברוגז ובכלל לא מדברים. מה היא יכולה לעשות לגרום להם להיות שולם תודה

תשובה

שלום וברכה

הוי כאהרון אוהב שלום ורודף שלום, ומה היה אהרון עושה כשהיה שומע ששני יהודים רבו ביניהם היה פוגש את אחד מהם והיה אומר לו הידעת שחבירך רוצה בטובתך ומבקש את אהבתך, וכמה מצטער הוא על כך שהכעיסך, וכן היה מרבה עליו דברים עד שהיה הלה רוצה בשלום עם רעהו, וכן היה עושה אם האחר, עד שנפגשו ונפ]לו זה בצאורו של רעהו.

בהצלחה - בנימין שמואלי