תפילות למציאת זיווג הגון

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה רציתי לדעת מה עוד ניתן לעשות למציאת זיווג הגון: אני קוראת שיר השירים, שירת הים, פרשת הנשיאים, תפילה של בעל הדעה הגדול, פרקים קכ"א ל"ב, ל"ח, ע, עא, קכ"ד, תפילה נוראה ונפלאה, תפילה של בעל הדעה הגדול, תפילה למציאת זיווג. האם ישנם עוד תפילות שאוכל להתפלל תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

כדאי להוסיף, `תפילה עצמית`, שאת חיברת, מהמילים שלך, מהלב שלך, בשפה שלך, תפילה כזאת יש לה עוצמות אדירות. תוכלי לשלוח לי את שמך ושם אימך, אני מבקר בתדירות אצל הכותל המערבי, ואוכל להזכיר את שמך לזיווג הגון במהרה. תעשי גם את ההשתדלות המקובלת בחברה שלך, שידוכים וכדומה.

בהצלחה - מנשה ישראל