משמעותו של השם שביט

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום שמי הוא שביט ויש לי שתי שאלות לגבי השם שלי: 1. מה הוא מסמל ומה משמעותו מבחינת הדת 2. ניסיתי למצוא פסוק לשמי אבל מכיוון שאני לא יודעת היכן לחפש בדיוק לא מצאתי, אני ישמח אם תוכלו לספק לי את המידע הזה. תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

לידידי משנחאי שמך המתחיל באות שין מסמל את יכולת השינוי המהיר והגמישות המרבית תוך כדי עליה רוחנית, הרגש והאהדה תופסים מקום נכבד, ויש להיזהר שלא להיסחף למקומות שליליים. קיים שילוב נפלא בין האותיות המרכיבות את שמך, ויש לקוות כי האור שלך יפעים את כולנו כמו כוכב השביט.

הפסוק לשמך [המתחיל באות שין ומסתיים באות ט כמו השם שלך] הוא פסוק נפלא ביותר: תהלים פרק טז פסוק ח שִׁוִּיתִי ה` לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט: ופסוק זה כשהוא בא לידי ביטוי מעשי אצל האדם, אין אדם יותר מאושר ממנו.

 חנוכה שמח - מנשה ישראל