מהו הפסוק לשם נופית?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

מה הפסוק לשם "נופית" האם זה שם טוב מבחינה הקבלה איזה פרק תהילים מיוחד לשם או למזל עקרב שכן נולדתי בכ"ד חשוון , 21.11 תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

יכולה את לבחור באחד משני הפסוקים משלי פרק כה (יב) נֶזֶם זָהָב וַחֲלִי כָתֶם מוֹכִיחַ חָכָם עַל אֹזֶן שֹׁמָעַת: או בירמיהו פרק טו טז) נִמְצְאוּ דְבָרֶיךָ וָאֹכְלֵם וַיְהִי דְבָרְךָ לִי לְשָׂשׂוֹן וּלְשִׂמְחַת לְבָבִי כִּי נִקְרָא שִׁמְךָ עָלַי יְקֹוָק אֱלֹהֵי צְבָאוֹת: שמך מצויין, ויצא מהפסוק במשלי פרק כז יח) נ`ֹצֵר `ת`ְּאֵנָה י`ֹאכַל פ`ִּרְיָהּ ו`ְשֹׁמֵר אֲדֹנָיו יְכֻבָּד: המרמז על גודל מעלתך בכך שתזכי לעתיד טוב ביותר בעזרת ה` והפרק המיוחד לבני מזל סרטן הוא פרק פ` בתהילים.

בברכה – בנימין שמואלי