האם כשהנתונים שלי השתנו צריך לעדכן?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב! ראשית אני מודה לכם על כל התשובות, יישר כח! רציתי לשאול אני מנויה לעיתון חרדי במשך כמה שנים לאחרונה התחלתי לעבוד משרה מלאה, (לפני חודש) כשעשיתי את המנוי הם שאלו אותי אם בעלי אברך עניתי שלא הוא מפרנס לבד ואני בבית מגדלת את הילדים, ואז הם עשו לי הנחה 43 ש"ח לחודש במקום 70 ש"ח.מה אני צריכה לעשות האם להתקשר ולומר להם שהתחלתי לעבוד ומה לעשות בגין החודש שלא שילמתי מלא.(יצאתי לעבוד בעקבות זה שנקלענו קצת לקשיים) תודה רבה לכם

תשובה

שלום וברכה

אכן י שלעדכנם ולומר להם את תאריך התחלת העבודה, והם יעשו כטוב בעיניהם. בהצלחה בעבודה החדשה, תבורכו. - בנימין שמואלי