שיעורים בנושא תורת האותיות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

היכן אני יכולה ללמוד את תורתו של אברהם אבולעפיה אני תמיד התעניינתי במהות האותיות הנושא הספציפי מושך אותי כמו מגנט. אין לי קשר ליהדות ואני לא רוצה להתחיל ללמוד קבלה במשך תקופה ארוכה לפני שאני מגיעה לתורת האותיות. אם יש שיעורים ספציפיים בנושא אני אשמח לקבל אינפורמציה.

תשובה

שלום

תורתו של רבי אברהם אבועלפיא היא גם כן חלק מתורת הסוד, ואין להתחיל בלימוד חלק זה לפני שמקבלים שמירת תורה ומצוות במילואם.

אחרת, הדבר מזיק, ובוודאי שלא אייעץ לך או אכוון אותך לדבר שיזיק לך חס ושלום, כשתודיעי לי על התקדמותך, אשמח לעזור לך, ואפי` לשלוח לך את ספריו של רבי אברהם זצ"ל.

שבת שלום - מנשה ישראל