טיפול אנרגטי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה , לא קבלתי את תשובתך. אולי עליי לא להתעסק עם העניין ורק להמשיך ולשאת תפילה לקב"ה שבידו הכל. אודה לך על התיחסותך - לילך.

תשובה

שלום

אכן כך, דעתי, בשונה מדעתו של ידידי הרב בנימין שמואלי, שאין לעסוק בטיפולים מן הסוג הזה, ב"ה ביררתי את העניין זמן רב, ויש בזה תערובת של עבודות זרות ממש, ממציאי `מוח אחד` לדוגמא, הינם עובדי ע"ז והם אומרים בפי` שהאנרגיות האלו הם הבוראים והשולטים בעולם, ה` ישמור, וישנם רבנים בעלי שם עולמי הסבורים שטיפול אנרגטי אסורה באיסור של יהרג ואל יעבור.

בטח בה` ועשה טוב, אני מאחל לך כל טוב - מנשה ישראל לאחר שמיעת דברי הרב מנשה ישראל הנני מסכים לדבריו, ואיננו ממליץ יותר על טיפול זה.

בברכה - בנימין שמואלי